Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie maak je je website beter vindbaar in Google voor potentiële nieuwe klanten zonder te adverteren, om meer online leads en omzet te genereren. Als je niet zichtbaar bent op Google is dat een enorme gemiste kans. Bijna iedereen gebruikt namelijk Google als vraagbaak voor werkelijk alles. Voor het vinden van restaurants, electronica, kleding, vliegtickets, boeken of voor informatie over wat dan ook. Google heeft echt overal een antwoord op.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je hoger rankt op Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is echter een doorlopend proces. Als je het niet bijhoudt zakt je positie op bepaalde zoekwoorden of doordat concurrenten wel hun pagina’s optimaliseren of nieuwe content plaatsen. Zodra een zoekterm gebruikt wordt bij een zoekopdracht wil Google het beste resultaat weergeven waar de potentiële klant naar zoekt. Het belangrijkste is nog om kwalitatieve groei in bezoekersaantallen en conversies te bereiken.

Meestal omvat SEO: zoekwoordonderzoek, technische seo, onpage en content optimalisatie en linkbuilding. Als je als ondernemer met name lokaal gevonden wilt worden is een Google Mijn Bedrijf account belangrijk. Dit is een soort telefoongids van Google.
Ik neem graag je SEO-werk uit handen of adviseer je erin.

Maak meteen een afspraak

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website beter vindbaar maken in Google voor potentiële nieuwe klanten zonder te adverteren, om meer online leads en omzet te genereren.