Website ontwikkeling

Website ontwikkeling is essentieel voor het succes van je onderneming en de website is dé manier om je onderneming onder de aandacht te brengen. Of je nu een website of webshop wilt, deze moet aansprekend zijn en passen bij jouw bedrijf, diensten of producten. Ik zorg voor de website ontwikkeling voor startende en kleine ondernemers met websites passend bij je doelstelling en huisstijl, met maximaal resultaat. Ik plaats je afbeeldingen en teksten of zoek en koop stockbeelden in overleg en/of herschrijf of ontwikkel teksten.

Deze website is technisch volledige geoptimaliseerd (responsive) en daardoor perfect weer te geven op zowel desktop, tablet als smartphone. Een product toevoegen, een nieuwe pagina of een pagina optimaliseren? Binnen enkele minuten kun je met enige WordPress kennis de website zelf onderhouden via een page builder. Hierdoor krijg je volledige controle over je website of webshop.
Of je vraagt mij om het te doen.

Maak meteen een afspraak

Website ontwikkeling

website ontwikkeling

Je website is essentieel voor het succes van je onderneming en dé manier om je onderneming onder de aandacht te brengen.

Gem. € 899,- PER WEBSITE