Website analytics

Via website analytics ontdek je waar je bezoekers vandaan komen en wat ze precies doen op je website om zo in te spelen op hun gedrag en behoeftes. Webite analytics zijn een van de belangrijkste onderdelen van je online marketing. Hiermee kun je informatie over je doelgroep achterhalen, zoals demografische gegevens. Daarnaast maak je inzichtelijk via welk kanaal je bezoekers op de website komen, meet je het gedrag van de bezoeker en maak je eventuele conversies en conversie killers zichtbaar.

Je start met het instellen van je doelen (KPI’s) en het instellen van e-commerce tracking. Dit geeft inzichten om de website of webshop te verbeteren.Vervolgens maak ik koppelingen met andere tools, bijvoorbeeld Google Ads. Indien gewenst richt ik een online dashboard in, waarin alle belangrijke kansen en resultaten worden weergegeven. Ook kan ik een wekelijkse of maandelijks rapportage aanleveren meteen in je mailbox. Meer weten?

Maak meteen een afspraak

Website
analytics

website analytics

Ontdek je waar je bezoekers vandaan komen en wat ze precies doen op je website om zo in te spelen op hun gedrag en behoeftes.