Diensten

Digitaalmarketingadvies helpt startende ondernemers en kleine ondernemers succesvol te worden en te blijven via digitaal marketingadvies en online marketing diensten. Geen fullservice pakket, maar specialistische kennis, waarmee ik je persoonlijk en concreet help via onderstaande online marketing diensten.

Soms heb je als ondernemer behoefte aan de mening of kennis van een specialist. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van je marketingplan, marktanalyse of begeleiding in het zelf uitvoeren van je online marketing.

Je website is essentieel voor het succes van je onderneming en de manier om je onderneming onder de aandacht te brengen.

Je website beter vindbaar maken in Google voor potentiële nieuwe klanten zonder te adverteren, om meer online leads en omzet te genereren.

Via advertenties op Google en haar partner sites meteen de juiste personen bereiken en bovenaan Google vindbaar zijn.

Je social media kanalen inrichten en up-to-date houden om jouw doelgroep te bereiken en in contact te komen.

Optimaliseren van de website om je ondernemersdoelen te halen. Bijvoorbeeld nieuwe klanten aantrekken of je online omzet vergroten.

Met goede content zorg je dat je boodschap helder overkomt en bind je klanten via relevante en kwalitatieve informatie.

Ontdek waar je bezoekers vandaan komen en wat ze precies doen op je website om zo in te spelen op hun gedrag en behoeftes.