Over mij

Contact digitaal marketingadvies

Mijn naam is Davey Schmeitz, 34 jaar, getrouwd met Myrthe en samen wonen wij in Sittard, Limburg.

Mijn grootste hobby is reizen. Je komt op de mooiste plaatsen en dit geeft zoveel inspiratie. Je leert jezelf kennen en gaat over ongebaande wegen. Dankzij reizen wordt je over het algemeen meer open minded, je leert je beter aanpassen én je communicatie skills verbeteren. Ook het spelen van strategische en tactische bord- en kaartspellen zijn hobby’s van mij. Ik ben competitief en kan slecht tegen mijn verlies :-). Het liefste speel ik gezellig met vrienden en familie tijdens spellenavonden. Rond 2014 zijn mijn vrouw en ik gestart met L.A. stijl Salsa lessen, die op de eerste tel in de muziek start. Het is een spectaculaire en sensuele dansstijl. Inmiddels dansen wij met veel plezier bij Enlace Dance Studio en tijdens salsa socials. Verder ben ik een liefhebber van whisky’s. Tijdens mijn marketingopleiding in 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met whisky. Distilleerderijen zijn namelijk zeer goed in storytelling. Het bekendste voorbeeld: Johnnie Walker – The Man Who Walked Around The World. Een video in één take van ruim zes minuten door de Schotse acteur Robert Carlyle. Wandelend door de Schotse Highlands neemt hij de kijker mee langs het totale verhaal. Storytelling dat geen enkele commercial sindsdien heeft overtroffen! 

Als afgestudeerde in HBO Commercieel Management heb ik een carriereswitch gemaakt van logistiek naar commercie. Daarnaast heb ik via minoren en cursussen gefocust op online marketing. Ik heb inmiddels 7 jaar offline en online marketing ervaring bij o.a ARP Nederland, een IT-reseller die voorziet in elke IT-behoefte en IT-oplossing en Netpresenter, een pionier op het gebied van interne- en crisiscommunicatie. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op ons communicatieplatform om hun medewerkers, betrokken, productief en veilig te houden. Als hoofdsponsor van AMBER Alert, zet Netpresenter haar expertise en platform ook in om het leven van vermiste kinderen te redden. Naast mijn baan ben ik in 2018 begonnen als ondernemer. In een continue veranderend online landschap ontbreekt namelijk bij veel ondernemers de kennis voor het optimaal inzetten van digitale marketing. Daarom help ik kleine en startende ondernemers in Limburg met digitaal marketingadvies en de inzet van online marketing.

digitaalmarketingadvies.nl

Digitaal marketingadvies voor kleine en startende ondernemers in Limburg. Géén fullservice marketingbureau, maar één ondernemer met specialistische kennis over online marketing. Dus persoonlijk en exclusief contact.